SUCHÁ PLEŤ

04.09.2010 00:10

Suchá pleť je méně odolná, snadno zranitelná, na pohled jde o pleť tenkou, téměř průsvitnou s rozšířenými žilky. Je málo chráněna proti vlivům vnějšího prostředí, protože její mazové žlázy fungují nedostatečně. Sluneční záření, vítr, teplotní kontrasty - mráz, sauna,... jí velmi podráždí . 

Výhody: jemná pleť s téměř neviditelnými póry, vypadá pěkně a nevyskytují se při ní problémy s akne a pupínky.

Péče: suchá pleť je choulostivá na ošetřovaní a vyžaduje zvýšené množství péče, které jí musíme věnovat. Čistíme ji jemnými emulzními přípravky, které neporušují lipidový kožní film. Velmi důležitá je dokonalá denní hydratace, séra, ochrana před působením ultrafialového záření a večerní výživná dávka krému. Od 30 let zintenzivnit péči, pleť má sklony k tvorbě vrásek

 SUCHÁ PLEŤ po 40-i letech věku

  • ( brada, tváře, nos i čelo suché podle testu cigaretovým papírem ) - mírně viditelné póry, růžová pleť se sklony k podráždění, s přibývajícím věkem se stává obyčejně ještě sušší. 

( brada, tváře, nos i čelo suché podle testu cigaretovým papírem ) - mírně viditelné póry, růžová pleť se sklony k vráskám, s častým citelným pnutím, většinou po jejím omytím, nebo nepříznivým počasí. S přibývajícím věkem se stává obyčejně ještě sušší.

Kontakt

KOSMETIKA RADKA OBJEDNÁVKY:
Každý den na tel. čísle:
+420 608 552 556
Burdová R.

IČ: 48874060

Adresa: Ořechová 139, Rebešovice
Otevírací doba: dle objednávek
Parkování před domem
Buď vítán každý, a v každém okamžiku, kdykoli k nám zavítáš