AKNÓZNÍ PLEŤ

04.09.2010 00:13

  • Pokud není váček zcela uzavřen, projeví se akné typickými černými tečkami – komedony.

  • S léčbou akné u kožního lékaře dermatologa je třeba začít co nejdříve. Léčbou se snažíme postihnout všechny faktory vzniku akné, tj. tvorbu kožního mazu, uzavírání vývodů mazových žláz i zánět.

  • Velký vliv na zlepšení stavu má vedle léčby i pravidelné odborné čištění pleti, které brání uzavírání kožních pórů a vzniku zánětu a následně jizev

  • Při pravidelném denním čištění jsou odstraňovány odumřelé kožní buňky, kožní maz, nečistoty, zbytky mastí a případně make up a dekorativní kosmetika. Je velmi důležité předejít ucpávání pórů.

  • K čištění pleti jsou vhodné nekomedogenní přípravky, které nepřispívají k tvorbě černých teček, nepodráždí pleť a nezpůsobí zčervenání. Klasická mýdla nejsou vhodná.

  • Další důležitou součástí pravidelné péče o pleť je její hydratace. Hydratace pleti podporuje její hojení, má pozitivní vliv na průběh léčby i na celkový vzhled pleti. Pro zlepšení akné by mělo vždy platit: Čistit - hojit - hydratovat.

    DŮLEŽITÉ JE SPRÁVNÉ ČIŠTĚNÍ PLETI

    Dokonalé očištění pleti provedou čistící pleťové mléko ( gel, pěna ) a následně pleťová voda.
    Jsou to dvojčata, která jeden bez druhého nesplňují normu zdravého očištění. Večer jemně ale důkladně zbavují pleť povrchových nečistot ( prach, pot, make-up, ... ) Ráno zbaví pleť přebytku mastnot a potu. Osvěží a ztonizují. Pleť získává správné Ph a další zodolňující látky. Pleť je připravena pojmout co nejvíce účinných ingrediencí, zvyšuje se účinek krémů, ampulí a koncentrátů.

    1. ODSTRANĚNÍ NEČISTOT

    Pleťové čistící mléko naneseme na pleť buď na navlhčeném tamponu kterým si nečistoty z pleti setřeme, nebo naneseme prsty malé množství na navlhčený obličej, vmasírujeme krouživými pohyby a následně opláchneme vlažnou vodou.

    2. TONIZACE

    Po obou způsobech čištění naneseme na čistý tampon pleťovou tonizační vodu a krouživým pohybem pleť dočistíme. Při použití fluidů ( Infusion ) naneste malé množství na dlaně a rozetřete po obličeji.

     

  • Kontakt

    KOSMETIKA RADKA OBJEDNÁVKY:
    Každý den na tel. čísle:
    +420 608 552 556
    Burdová R.

    IČ: 48874060

    Adresa: Ořechová 139, Rebešovice
    Otevírací doba: dle objednávek
    Parkování před domem
    Buď vítán každý, a v každém okamžiku, kdykoli k nám zavítáš